Kérdése van? Hívjon minket! +36202682509

Házhozszállítás

Hova szállítunk ki?

Jelenleg 2 részre osztottuk szállítási területeinket: 

  • Fővárosi
  • Országos

Fővárosi terület:

Budapest

Remeteszőlős

Nagykovácsi

Solymár

Budaörs

Törökbálint

Biatorbágy

Budakeszi

Páty

Milyen időpontban számíthatsz a kiszállításra?

Megrendeléskor lehetőséged van a Megjegyzés rovatban jelezni a számodra alkalmas időpontot. Ezt igyekszünk figyelembe venni, azonban törekszünk arra, hogy a kiszállítás gazdaságos legyen és ne terheljük felesleges plusz körökkel a környezetet.

A szállítás várható időpontját emailben írjuk meg a kiszállítást megelőzően. Ha ez az időpont nem felel meg neked, akkor kérjük, jelezd ezt a megadott elérhetőségen és megpróbálunk megoldást találni. A szállítás időpontja változhat a forgalomtól függően. De jelenleg a megrendelésed idő pontja alapján a következőkre számíthatsz:

A szerda 10:00-ig leadott rendelésedet pénteken szállítjuk ki/veheted át.

Országos rendelés esetén hétköznap 10:00-ig leadott rendelésedet 1-4 munkanapon belül kapod kézhez.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A kiszállítás díja fővárosi szállítás esetén megrendelés végösszege 5000-10.000 Ft 990 Ft, megrendelés végösszege 10.000-20.000 Ft 690 Ft, 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. Országos szállítás esetén a kiszállítási díj, 20.000 Ft alatti vásárlás esetén 1290 Ft, 20.000 Ft felett ingyenes.

Mi a minimális rendelési érték?

Fővárosi kiszállítás esetén a minimum rendelési összeg 5000 forint. 
Országos szállítás esetén nincs minimális rendelési érték.

Meddig adhatod le a rendelésed?

A szerda 10:00-ig leadott rendelésedet pénteken szállítjuk ki/veheted át.

Országos rendelés esetén hétköznap 10:00-ig leadott rendelésedet 1-4 munkanapon belül kapod kézhez.

Országos rendelési lehetőség fővárosi házhozszállítási területen kívül bárhova lehetséges. Ebben a 24H futárszolgálat van a segítségünkre. 

Magyarország egész területére száraz árukból, használati eszközökből, higiéniai termékekből és kiegészítőkből tudtok rendelni. 

Ezeknek a megrendelésének a szállítását csak papír zacskóban tudjuk vállalni.

 

Hogyan tudsz fizetni?

A termékek árát a webshopon találod. Megrendelésed elküldése után mi az üzletben összekészítjük neked a termékeket, a kimérős árut pedig lemérjük. A vásárlásod végösszegét így pontosítjuk és egy visszaigazoló emailben elküldjük neked. Ezt az összeget csak Barionnal tudod kifizetni.

 

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha azonban regisztrálsz, nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Használható kártyák: Mastercard és Maestro bankkártya, Visa és Electron bankkártya, Amex bankkártya. Ha nincs bankkártyád, fizetéshez használhatod az előre feltölt ött Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni. Ez a fizetési mód számodra ingyenes.

 

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

 

A Barion Payment Zrt. elérhetőségei:

1117 Budapest, Infopark sétány 1.

+3614647099

hello@barion.com

Általános Szerződési feltételeiket és benne az adatkezelésre és adatvédelemre adott feltételeiket itt találod.

 

Biztonságos a szállítás?

Ha szeretnéd, akkor csak letesszük az ajtód elé a csomagot, kérjük ezt a megjegyzésbe írd bele.