Rólunk

 

Folytatás

Lassan 2 éve, hogy megnyitottuk kicsi boltunkat a Fő utcában. Azóta nagyon sokat tanultunk és fejlődtünk mi is. Ennek nagy részét köszönhetjük a sok kedves és tudatos vásárlónknak. Örülünk neki, hogy egyre többen figyelnek oda a környezettudatosságra és ezzel a saját egészségükre is.

Próbálunk helytállni minden helyzetben, ilyen volt a koronavírus is. Gyorsan kellett megoldást találnunk a megváltozott körülményekre, így jött a házhozszállítás, amit újrahasznosított papírzacskókban és üvegekben tudtunk megoldani. A sok pozitív visszajelzés miatt ezt szerettük volna mindenképp folytatni; a kiszállítás mostmár országos. Közben pedig arra is keressük a megoldást, hogy ezt minél környezetkímélőbben tudjuk megoldani.

Ezek mellett bővült a csapatunk családi létszáma is. Ágiéknál megszületett a kis trónörökös Hunor, aki egy csupa mosoly kis gömböc. Mivel egyre több az otthoni teendő is és a bolttal is van mit csinálni, így arra jutottunk, hogy az üzletünk egyik fő mozgatórugóját, Pétert kinevetzük boltvezetőnek. Így júliustól már ő irányítja a bolti munkálatokat.

Továbbra is törekszünk arra, hogy minél több emberhez eljusson ez a szemlélet, és minél több embernek tudjunk segíteni abban, hogy változtatni tudjon a saját környezetében, lehetőségeihez mérten.

Köszönjük nektek, hogy továbbra is mellettünk álltok!

A ne pazarolj csapata