Kérdésed van? Hívj minket bátran! +36202682509

Értékeink

HELYI TERMÉKEK

Magyarország egy csodás hely, kimagasló mezőgazdasági adottságokkal, csodás emberekkel és gyönyörű tájakkal. Ezért igyekszünk helyi forrásból beszerezni, amit csak tudunk. A helyi vállalkozások támogatása fontos számunkra, a hosszú szállítás az óriási környezeti terhelés mellett az élelmiszerek tápanyagtartalmának sem kedvez. 

 

ADALÉKANYAGMENTES

A polcainkon található kész élelmiszerekben sem találsz hozzáadott tartósítószereket, ízfokozót, adalékanyagot, vegyszereket és állagjavítókat. Az étel teljes értékű étel legyen, nem igaz?

 

CSOMAGOLÁSMENTES

Csak annyi és csak az, amire tényleg szükséged van - ezt jelenti számunkra a ne pazarolj. A felesleges csomagolóanyagok okozta környezeti probléma lassan visszafordíthatatlan károkat okoz. Hisszük, hogy lehet csomagolás nélkül bevásárolni!

 

VEGYSZERMENTES

Nem csak arra figyelünk, mi kerül a tányérunkra. Arra is igyekszünk figyelni, mit kenünk magunkra. Rengeteg kőolajszármazék, allergén és egyéb méreganyag található a legtöbb kozmetikumban, amik kis dózisban még nem okoznak problémát, de képzeljétek el, mi történik, ha egy életen át ezek szívódnak fel a bőrünkön át?

 

PÁLMAOLAJMENTES

Az élelmiszer- és kozmetikaiipar egyik kedvenc alapanyaga a pálmaolaj. Az esőerdők kiírtásával, a monokulturás termesztéssel felborítják a termőterület egyensúlyát, ami további vegyszerek használatát követeli a profit miatt. Számos állat- és növényfaj került a kihalás szélére természetes élőhelyének drasztikus csökkenése miatt. A nálunk található termékek pálmaolajmentesek, kivéve egyes GAL vitaminok, amik fenntartható forrásból származó pálmaolajat tartalmaznak. Hogy miért forgalmazzuk mégis? Itt találtok bővebb információt erről: https://zold.gal.hu/