Kérdésed van? Hívj minket bátran! +36202682509

SzóKiMondó Ökomesék ― Barátom, a fa
SzóKiMondó Ökomesék ― Barátom, a fa
3 490 Ft / db

SzóKiMondó Ökomesék ― Barátom, a fa

SzóKiMondó Ökomesék ― Barátom, a fa
SzóKiMondó Ökomesék ― Barátom, a fa
SzóKiMondó Ökomesék ― Barátom, a fa
SzóKiMondó Ökomesék ― Barátom, a fa
SzóKiMondó Ökomesék ― Barátom, a fa

Miller-Ferjentsik Viola: SzóKiMondó Ökomesék ― 2. rész: Barátom, a fa

  • 52 oldal
  • befűzött 12 perforált szókártyával
  • játékötletekkel, dalokkal, filmekkel
  • kemény kötés
  • környezettudatosságra nevelő 5 részes mesesorozat második része 
  • ajánlott 3-8 évesek számára

 „Kóstoljuk együtt a szavakat, gyönyörködjünk együtt gyermekünkkel a világban, tanuljunk nevetve, játszva, meséljünk, énekeljünk önfeledten. Csak így érdemes! Ebben segít nektek a SzóKiMondóka.” Dr. Kádár Annamária

Miért fontos a gyermekek életében a fa?

Felmásznak rá, ügyesednek, izmosodnak, kilátnak róla, tanulnak általa, épül a kapcsolatuk a természettel. Amellett persze, hogy – mint minden embernek – nekik is oxigént termelnek, szűrik a levegőt, árnyékot adnak, port kötnek meg és némelyik még gyümölcsöt is terem. Vagy gyógynövényt, vagy eledelt a méheknek. Mindegyik madár- és bogárotthon, hogy csak a legfontosabb tulajdonságokat említsem…

SzóKiMondó Ökomesék mesesorozatunk korunk környezeti problémáit veszi sorra: hulladék, zöld felületek, fogyasztás, közlekedés, energia. Minden kötetben játékosan ismerkedünk a témával és mindig a megoldásokra koncentrálunk. Így a gyerekek emészthető módon szembesülnek a problémával és azonnal megtanulják a megoldásokat is. A Nulla hulladék kötetből például a háztartási szemét csökkentésének módjait tanulhatjuk meg. Sok esetben a szülők sem feltétlenül vannak tudatában a helyes cselekvési módoknak, magam is rengeteget tanultam a meséket írva, pedig azt hittem, hogy már szinte mindent tudok. Nem is baj, ha a szülő is tanul valami újat a könyvből, mert az összehozza gyermekével, egy szintre kerülnek a mese közös olvasása során, együtt csodálkoznak rá dolgokra, együtt dönthetnek úgy: holnaptól máshogy élik mindennapjaikat. 

A játékra, a közös családi élményekre a kötetben található versek, játékok, dalok, mondókák és szókártyák is lehetőséget kínálnak. A kötetekben található 12 db kitörhető, képes szókártya, amelyekkel önállóan is játszhattok, de a könyvvel együtt is használhatjátok őket. A könyvek képes tördeléssel készültek, így alkalmasak a közös olvasásra, amelynek során gyermeked mondja ki a kiemelt, lerajzolt szavakat a képek alapján. Szókincsfejlesztésre és a környezeti nevelésre is kíválóak ezek a könyvek. Jó szórakozást!

____

Móna kedvenc fája kivágásra kerül, s ez őt arra sarkallja, hogy megvédje a környék többi kivágásra ítélt fáját. Mozgosítja családját, az óvodát és az ovisok szüleit és sikerül környezetbarátabb megoldásra sarkallnia a helyi önkormányzatot.  Roppant aktuális mű, ami arra neveli gyermeked, hogy álljon ki saját jövőjének érdekében.

A kötetbe 12 db kitörhető, képes szókártyát is tettünk, és leírtuk hogyan tudtok azokkal játszani. A kötet végén játékokat, dalokat, filmeket találtok a témában. 

Újrapapírra nyomva! 

Hova szállítjuk ki
Magyaroszág egész terülére rendelhető!
Raktáron
3 490 Ft / db
Adatok
Márka
SzóKiMondó
Cikkszám
SZKOBAF