Kérdésed van? Hívj minket bátran! +36202682509

Blog

Természetes testradír

Ági
2018.06.03 10:15

Bármi, amit a bőrünkre kenük bekerül a szervezetünkbe. Ezért fontos, hogy a szépségápoláshoz természetes dolgokat haszáljunk, óvakodjunk a tömeggyártott, adalékanyagokkal dúsított változatoktól. A bolti testradírok szinte kivétel nélkül tartalmaznak parfümöt, tartósítószereket és egyéb felesleges anyagokat.

Szeretek kísérletezni a konyhában. Ez a recept ideális a bőrön lévő elhalt hámsejtek biztonságos eltávolításához, felfrissíti és hidratálja a bőrt. Minden, amire szükség van hozzá megtatálható a konyhában. Kávézacc a kíméletes, de tökéletes hámlasztásért. A méz baktérium- és gombaölő anyagokat tartalmaz plusz fertőtlenítő hatású. A fahéj visszaadja a bőr ragyogását és rugalmasságát. Az olívaolaj pedig természetes antioxidánsokat tartalmaz, így regenerál emellett biztosítja a bőr puhaságát, simaságát, hidratáltságát.

Ami a végeredményt illeti: zéró hulladék, garantáltan műanyag- és vegyszermentes testradír, ami puhává varázsolja a bőrt.

Hozzávalók:
– 5 ek kávézacc
– 3 ek méz
– 1 ek fahéj
– 3 ek olívaolaj

Keverd jól össze a hozzávalókat és kész is! Alaposan dörzsöld át vele a bőrödet, majd öblítsd le langyos vízzel. Imádom, hogy olyan puha lesz utána a bőröm, mint Hannának, és ahogy a kávéillat belengi utána a fürdőt, az fantasztikus. Viszont utána alaposan öblítsétek ki a zuhanyzót/kádat, mert az olajtól csúszós lesz!