Kelt tészta helyettesítő lisztkeverék (nem tartalmaz glutént)

VAN
Raktárkészlet:
Kelt tészta helyettesítő lisztkeverék (nem tartalmaz glutént)
Szállítási terület
Országos kiszállítás.
Hova szállítjuk ki
Magyaroszág egész terülére rendelhető!
Csomagolás ( az ár nem tartalmazza, összekészítéskor felvesszük külön tételként )
2 390 Ft / kg

Gluténment nem tartalmazó lisztkeverék, melynek segítségével könnyedén készíthetünk finom süteményeket.

  • Vegán

  • Nem tartalmaz glutént

  • Szójamentes

  • Adalék és tartósítószer mentes

  • Több napig puha marad

  • Gondosan válogatott rosttartalom

  • Lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaz

 

Átlagos tápérték/100 g

Energia 329 Kcal /1377 kJ

Zsír 1,57 g

amelyből telített zsírsavak 0,14 g

Szénhidrát 66,67 g

amelyből cukor 1,73 g

Élelmi rost: 11,28 g

Fehérje 5,01 g

Só 0,46 g

Részletek


Összetevők:

rizsliszt, tápiókaliszt, útifű maghéj liszt, kölesliszt, bambuszrostliszt, étkezési só, szárított élesztő, szódabikarbóna, ctiromsav

Gluténmentes bukta recept

Bukta (8db) hozzávalói és elkészítése:
250 gramm Wise Food Kelt tészta helyettesítő lisztkeverék
12 gramm Wise Food 5X Édes vagy 60 g cukor
20 gramm olaj
20 gramm citromlé
200 gramm langyos víz

10 gramm gluténmentes liszt a gyúráshoz és nyújtáshoz
8 gramm olaj a sütés előtti kenéshez

Elkészítés:
Keverjük össze a hozzávalókat, majd öntsük őket egybe a lisztkeverékkel és alaposan gyúrjuk össze. Ezután fedjük le az edényt és pihentessük a tésztát 15 percig. Lisztes felületen gyúrjuk át, és nyújtsunk a tésztából kb. 7-8mm vastag lapot. Vágjunk belőle 10cm x 10cm-es négyzeteket (a leeső részeket addig gyúrjuk, nyújtsuk és szabjuk újból, míg az összes tészta elfogy). Töltsük meg őket sütésálló lekvárral, és rakjuk egymástól távol, sütőpapírral borított tepsire. Kenjük le a tetejüket olajjal és kelesszük 20 percig. Ekkor ismét kenjük le őket, majd tegyük a sütőbe. Sütés 180°C-ra előmelegített sütőben, alsó – felső programon 40 perc.

Adatok
Cikkszám
WFKTHLK